Skip to main content
Forside > Arrangementer

Arrangementer

Hele året rundt summer det af sjove aktiviteter og spændende arrangementer i Fredericia og det vrimler med spændende steder og oplevelser.

Uanset om du er til musikoplevelser, teater, kulinariske eller historiske oplevelser, byliv eller andet, så finder du det i Fredericia.

Tilmeld dig en af de populære byvandringer herunder eller find din næste oplevelse på www.detskerifredericia.dk, som giver dig et samlet overblik og guider dig videre til oplevelser i verdensklasse.

 

 

Det sker i Fredericia

er et oplevelsessite, der giver dig et samlet overblik over det store og brede udvalg af events, koncerter og andre arrangementer du finder i Fredericia.

Gå på opdagelse og find din næste store oplevelse!

Gå til siden

Børnevenlig byvandring den 17. marts 2018

Lørdag den 17. marts kl. 10-13 inviterer vi tilflyttere til en børnevenlig byvandring med en af vores erfarne guider.

Vi mødes i forhallen på Fredericia Rådhus, hvor borgmester Jacob Bjerregaard byder velkommen, hvorefter byvandringen starter.

På denne tur ser vi på Fredericias voldanlæg og spændende historie fra et børneperspektiv. Vi skal naturligvis høre om Landsoldatpladsen og krigen i 1849, som er en af de sjældne krigssejre, som Danmark kan prale med.

På voldanlægget levendegøres slaget i 1849, når vi kigger over på de områder, der var belejret af fjenden, og hvorfra Fredericia blev bombet. Vi skal kigge nærmere på kanonerne og de kanonkugler, der blev benyttet.

Undervejs er der indlagt en spændende skattejagt igennem Fredericia by og på volden, som børn og barnlige sjæle kan deltage i. Den fører jer forbi nogle af de vigtigste seværdigheder, og undervejs skal I løse nogle sjove opgaver, der også vil gøre jer klogere på Fredericias spændende historie.

Turen rundes af på toppen af Det Hvide Vandtårn på volden. Her nyder vi den flotte udsigt, samtidig med at I kan se de vigtigste steder i byen oppefra. Der bliver uddelt diplomer for skattejagten, og I har mulighed for at spise jeres udleverede sandwich oppe på udsigtsterrassen (Bemærk: Alle tilmeldte får en sandwich med på turen, der bliver udleveret ved turens start på Rådhuset).

Skattejagten er bedst egnet for børn i alderen 6-11 år, men alle børn er velkomne.

Husk tøj, der passer til vejret.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig på nedenstående link. Tilmeldingsfristen er mandag den 12. marts.

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser!

Tilmelding

Byvandring for tilflyttere den 12. september 2018

Onsdag den 12. september 2018 kl. 17-19 byder vi tilflyttere på en byvandring med en af vores erfarne guider.

Vi mødes til en kop kaffe i forhallen på Fredericia Rådhus, hvor borgmester Jacob Bjerregaard byder velkommen. Aftenen fortsætter med en byvandring, hvor vi bl.a. lægger vejen forbi de smukke volde og kommer en tur rundt i den historiske midtby. Vi slutter turen på Fredericia Bibliotek, hvor der vil blive budt på lidt mad og drikke.

Husk tøj, der passer til vejret.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via nedenstående link.

Bemærk! Der er et begrænset antal pladser til arrangementet!

Tilmelding