Skip to main content
Forside > Pop-up & konkurrencer

Pop-up & konkurrencer

Hver dag pendler omkring 12.000 mennesker til og fra deres arbejde i Fredericia. En stor del af dem passerer gennem den travle forhal på Fredericia Banegård.
Men mange kender kun turen til og fra arbejde og ved ikke, hvor dejlig en by Fredericia er, og hvor mange muligheder byen byder på - også efter arbejdstid.

Det vil vi gerne lave om på, og derfor åbner Fredericia Kommune og Kanalbyen i fællesskab en pop-up butik på Fredericia banegård, der skal vise pendlerne, hvad de går glip af. Butikken holder åbent i maj måned og inviterer til en hyggelig pause på vej til eller fra arbejde.

I butikken kan man hygge sig  sofaen, få en masse information om de mange aktiviteter Fredericia byder på, tage en folder med hjem og lige præcis det, du synes er spændende, eller få ladet batterierne op – i bogstavelig og i overført betydning - på telefonen. Vi byder på kaffe fra 7-eleven og der vil løbende være forskellige konkurrencer med fantastiske præmier, ligesom du kan blive klogere på de mange mulighederne i Fredericia og information om de nye boliger i Kanalbyen.

Pop-up butikken bliver samtidig base for en lang række aktiviteter, der skal åbne pendlernes øjne for alle de fantastiske oplevelser, som Fredericia byder på.

Vind 2 billetter til SEEBACH

Fredericia Teater har siden 13. oktober 2011 udelukkende opsat musicals, der aldrig før er spillet professionelt i Danmark og er også kendt for de flotte opsætninger af Disneys eventyr som f.eks. Aladdin, Den lille Havfrue m.fl.
Til september kommer den meget omtalte musical SEEBACH på programmet. Billetsalget har allerede passeret 50.000 billetter i forsalg, hvilket gør den til Fredericia Teaters hurtigst sælgende forestilling til dato.

Og vi udlodder 2 af de eftertragtede billetter til forestillingen den 29. september 2017, hvor du kan få chancen for at opleve fortællingen om SEEBACH, samt få en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie.

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER TRUKKET! 

Læs mere om forestillingen på www.fredericiateater.dk

Følg os på Facebook

Vind guidet tur for 10 pers.

Mangler du inspiration til den næste familieudflugt? Eller måske en god anledning til at samle vennerne?

Så deltag i konkurrencen om 3 x 10 billetter til en af de populære guidede ture i Fredericia arrangeret af Visit Lillebælt.
Uanset om du er til natur og historie, smukke bygninger, der hver har deres fortælling gemt i murstenene, museer eller andet? Så findes der en tur, der passer til dig.

Med udgangspunkt i Fredericias historiske bymidte og den skønne natur, fører vores guide dig og dine gæster igennem turen med masser af sjove historier og fortællinger.

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDERNE TRUKKET.
 

Læs mere om turene