Skip to main content
Forside > Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst

En skoledag handler om meget mere end A-B-C og 1-2-3. Vores børn skal løbe, lege, hoppe. De skal være venner, blive uvenner og lære at håndtere en konflikt. De skal have plads til at udfolde deres potentiale og samtidig se hinanden.

Vi ved, at glade børn lærer bedst - og glæde ved læring smitter. Derfor har vi også fokus på, at lærere og pædagoger hele tiden rykker sig, så vi forholder os til den verden, vi er en del af.

I Fredericia har vi trygge rammer med plads til kreativitet i både skoler og dagtilbud. Her skal børnene udfordres i trygge rammer, så de hver dag udvikler sig – uanset hvilken baggrund, de kommer med.

Kom og se vores skoler og dagtilbud

Mød de voksne, snus på gangene og mærk efter. Send et par ord om din familie og jeres behov til:

Send os en mail

I Fredericia har alle folkeskoler linjer i overbygningen

På Erritsø Fælleskole kan du bl.a. vælge mellem Idræt, Innovation Design, Art & Music og International Global

Folkeskoler med
minimal administration
og maksimal læring

I Fredericia findes der fem folkeskoler, som hver især er delt på flere matrikler. På den måde har børnene en hverdag i rammer, der passer til deres alderstrin og behov for udfordringer, samtidig med at vi har en effektiv administration.

Frederiksodde Skole er Fredericias specialskole. Her kan vi skræddersy undervisningsforløb til elever, som har særlige behov. I Fredericia har vi også tre privatskoler, som ligger centralt placeret inden for voldene.

Profillinjer for
de store skolebørn

Alle folkeskoler i Fredericia Kommune har linjer i overbygningen. Linjerne er forskellige fra skole til skole – på Erritsø Fællesskole kan de ældste elever vælge mellem:

International - Global

Science

Innovation 

Idræt

 

Overbygningstilbud

Den Kreative Skole

Kreativitet for alle

Den Kreative Skole er Fredericia Kommunes fritidstilbud for alle børn og unge mellem 0 og 25 år, indenfor musik, drama, billedkunst, dans og musical.

Vi vægter kreativitet, sammenhold, tværfaglighed, succesoplevelser og fordybelse.

Undervisningen finder sted i Kongensgade 111 og ude på flere folkeskoler, samt daginstitutioner.

Læs mere om vores tilbud

Tilflytterservice

Hvad er vigtigt at
vide for dig og
din familie?