Skip to main content
Forside > Oplev Fredericia

Oplev Fredericia

Fredericia er byen, som byder på oplevelser, der gør indtryk.

Fredericia er en moderne by, og samtidig er du ikke i tvivl om, hvad byen er opstået af. Det kan både ses og mærkes. Fredericias historiske karaktertræk som fæstningsby og siden industriby er en fantastisk fælles arv, som vi værner om midt i en massiv udvikling af byen. En helt ny kanalby opstår på havnefronten, mens hundreder af gamle huse i midtbyen forskønnes. Derudover er det ret enestående, at du kan rejse dig fra en café i midtbyen og på bare fem minutter gå ned til en skøn badestrand.

Fredericia har en størrelse, hvor du på én og samme tid kan nyde bylivets puls og stadig mærke lokalsamfundets fællesskab, hjælpsomhed og åbenhed.

Her kan du og din familie slå jer ned og være tæt på bælt, strand, skov, kulturoplevelser, shopping- og caféliv samt job- og karrieremuligheder.

Oplevelser i særklasse.

Uanset om du er til sport, event, musikoplevelser, teater, kulinariske eller historiske oplevelser har vi udbuddet af oplevelser til dig.

Gå på opdagelse i Visit Fredericias eventkalender og find lige præcis det du søger.

Gå til siden

Vil du se Lillebælt fra en helt ny vinkel?

Bridgewalking giver dig et helt nyt perspektiv på Fredericia, og giver dig mulighed for at se Lillebælt fra oven. Kan du lide smuk natur, og lider du ikke af højdeskræk, så er Bridgewalking en unik oplevelse med en fantastisk udsigt. 

 

Læs mere om Bridgewalking

Voldanlægget i Fredericia

Fredericia Vold er blandt de største og mest velbevarede fæstningsanlæg i Europa. Det mægtige fæstningsværk, der i dag er en fredelig og smuk ramme om det ældste Fredericia, er oprindelig opført for at skulle forsvare Danmark.

I dag fungerer Fredericia Vold som rekreativt naturområde - en grøn oase i midtbyen.

 

Oplev Fæstningsværket

Tilflytterservice

Hvad er vigtigt at
vide for dig og
din familie?

Kom til fællesspisning for nye tilflyttere

Fredericia Kommune byder nye borgere pænt velkommen ved en hyggelig middag i selskab med andre tilflyttere fra nær og fjern.

Torsdag den 21. november kl. 18-21 på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 3.sal

Vi sørger for mad og drikke og lidt sødt til kaffen. Arrangementet er for både danske og internationale tilflyttere, familier, par og enlige. Så tag din partner, kollega eller ven med, og vær med til en hyggelig aften sammen med andre, der også er nye i kommunen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest 14. november. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet! Har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, husk da venligst at melde afbud, så en anden kan få glæde af pladsen.

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig aften.

Tilmeld dig