Skip to main content
Forside > I Fredericia dyrker vi fællesskaber

I Fredericia dyrker vi fællesskaber

Fredericias byhaver, ’Grow Your City’, er et fantastisk eksempel på et velfungerende fællesskab, som er opstået ud af deltagernes engagement og gå-på-mod. På havneområdet helt ud til Lillebælt, hvor Kanalbyen udvikles og bygges, har en helt masse forskellige mennesker fundet sammen og skabt en sand oase med mere end 600 plantekasser. Et fællesskab som du finder i mange andre afskygninger overalt i Fredericia.

Hør mere om vores mange foreninger og fællesskaber

Den bedste måde at finde sig til rette i Fredericia er ved at finde ligesindede med samme interesser. Men hvor skal man starte? Send et par ord om dig selv og dine behov til Tilflytterservice.

Send os en mail

At være frivillig er en genvej til netværk, fællesskab og nye venner

Alt er nyt, men kan hurtigt blive velkendt, når du møder dem, der deler dine interesser og kender alle smutvejene på forhånd. En god måde at finde ligesindede er ved at melde sig ind i en af byens mange foreninger. Her er lidt for enhver smag, både de aktive, de kreative, og dem der gerne vil lidt af det hele.

De fleste foreninger er opbygget af de mange frivillige ildsjæle, som donerer sin fritid for at bevare gode rammer for deres passion. Der er rigtig mange forskellige foreningsfællesskaber i Fredericia, men til højre finder du et par gode steder at starte.


Fredericia Idrætscenter er med bl.a. 6 haller,
svømmehal, badeland, motionscenter,
bowling, kegler og skydning 
Danmarks største indendørs idrætsanlæg

Kom til fællesspisning for nye tilflyttere

Til efteråret 2024 byder Fredericia Kommune igen nye borgere pænt velkommen ved en hyggelig middag i selskab med andre tilflyttere fra nær og fjern.

Hold øje med siden her for mere information og tilmeldingsmulighed.

(Linket neden for er udløbet og bliver først aktivt igen, når den nye dato bliver offentliggjort).

Tilmeld dig

Tilflytterservice

Hvilke hobbyer, fritidsinteresser
eller sportsgrene brænder du for?